Vanaf heden is de HandbalNL app de enige en officiële app van het Nederlands Handbal Verbond. In het verleden maakte het NHV gebruik van twee apps: Sportlinked app en handbal.nl-competitie app. Er is besloten om 1 app te gaan hanteren. De HandbalNL-applicatie is een gezamenlijk initiatief van het Nederlands Handbal Verbond (NHV) en Sportlink.

HET DIGITAAL WEDSTRIJD FORMULIER IS DUS ALLEEN NOG TE BENADEREN VIA DEZE NIEUWE APP.

Voor de competitie werken wij alleen nog maar met het Digitaal Wedstrijd Formulier. Met het invullen van de eindstand in de app, wordt deze direct verwerkt in Sportlink. Mocht de app om een of andere reden niet gebruikt kunnen worden en de papierenversie wordt alsnog ingevuld moet de thuisspelende verenigingen de uitslag ’s avonds alsnog invoeren. Dat geldt zowel voor de wedstrijdsport (o.a. voor publicatie in de pers) als voor de breedtesport. We dringen erop aan om dat uiterlijk zondagavond te doen. Als een wedstrijduitslag per abuis verkeerd wordt ingevoerd door de thuisvereniging, is een mail naar competitie@handbal.nl voldoende om deze te laten controleren op het wedstrijdformulier en indien nodig te laten corrigeren.

Verdere basisfuncties van de app:

* Het laatste handbalnieuws
* Informatie over het programma, de standen en de uitslagen van de gehele handbalcompetitie.
* Informatie over handbalverenigingen (adres- en contactgegevens, routeplanner etc.)
* Volgen van favoriete club(s), team(s) en persoon/personen
* Toevoegen (spelerspas) foto aan je eigen profiel
* Inzien status van je eigen overschrijving
* Persoonlijke en teamstatistieken
* Indienen van de resultaten door de scheidsrechter
* Toevoegen (spelerspas) foto’s bij alle teamleden door de teammanager
* Koppelen met alle ledengegevens in Sportlink Club Basis

Kijk op de website van handbal.nl voor meer informatie. De app is te vinden in de Google Playstore en Itunes Store.

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024