Fortissimo DS2 – Celeritas DS1

Zoals vooraf aan het officiële zaalseizoen ‘16/’17 heeft dames 2 ook na afloop deelgenomen aan een onofficiële competitie tussen een aantal regioclubs.

Vandaag stond hiervan alweer de laatste wedstrijd in Cothen tegen Celeritas op het programma. Na aanvang ging de wedstrijd tot ver in de tweede helft gelijk op en deden beide ploegen geenszins voor elkaar onder. Met nog ongeveer 15 minuten op de klok liet Fortissimo het lopen en kreeg Celeritas het, met mooie doelpunten, voor elkaar om uit te lopen. Met de eindstand van 13-20 sluit Fortissimo ook deze wedstrijd ‘in stijl af’; in de officiële competitie werd onderaan geëindigd met 0 punten…

Volgend jaar komt het team uit in de 2de klasse, maar hierin gaan de Cothense dames wel een aantal meiden missen. Na afloop van de wedstrijd werd in De Rijnsloot afscheid genomen van een 4-tal speelsters: Manon, Sanne, Daphne en keepster Ifetta. Ook de afwezige speelsters Maaike en Laura gaan volgend seizoen geen deel meer uitmaken van het Cothense team. Grootste deel van de ‘stoppers’ gaan ivm hun studie het handbal voorlopig op een laag pitje zetten. Tevens werden ‘interim-coaches’ Henny van der Vaart en Vivianne Hofman in het zonnetje gezet; namens iedereen grote dank voor hun hulp afgelopen seizoen aan het team!

Uiteraard wensen de ‘blijvers’ iedereen heel veel succes met alles wat er voor hen komen gaat. Iedereen dank voor alle mooie momenten die we hebben meegemaakt met elkaar en zeker ook aan de momenten die wat minder waren, maar waarin we als team elkaar hebben gesteund en door zijn gegaan met elkaar naar elke keer weer de volgende uitdaging! We gaan uitkijken naar een mooi volgend seizoen met onwijs veel handbalplezier!

Groetjes Dames 2!

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024