DB1_20162017b

Vandaag traden de meiden van de B1 voor het eerst aan in een prachtige nieuwe outfit ter beschikking gesteld door Smeenk Schoonmaakbedrijf uit Gouda, die hiermee een bijdrage hoopt te leveren aan een succesvolle ontwikkeling van het team.

Smeenk Schoonmaakbedrijf werkt onder andere voor Vereniging van Eigenaren maar verzorgt ook de schoonmaak van uw kantoor en weet als geen ander hoe belangrijk de juiste uitstraling van uw woning is. Daarom verzorgen zij ook de reiniging en het onderhoud van onder andere vloeren, trappenhuizen, gevels en ramen. Met kennis van verschillende materialen en de bijbehorende schoonmaakproducten weet het gecertificeerde personeel altijd het schoonste resultaat te leveren.

Het team bedankt de sponsor bijzonder voor de nieuwe wedstrijdkleding!

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024