Aankomende zondag zijn weer een aantal trouwe supporters onze balsponsoren.

Slager_Zumbrink

Gildeslager Zumbrink is een vakspecialist in hart en nieren die elke dag opnieuw zijn kwaliteit bewijst. Bij ons bent u verzekerd van een vers, eerlijk en vooral smaakvol stukje vlees. Wij beschikken als ambachtelijke slager over een eigen worstmakerij waaruit de lekkerste vleeswaren en worstsoorten voortkomen. Hierdoor kunnen wij de hoge kwaliteit van onze producten waarborgen.

Garage_Stooker

Autobedrijf Stooker staat garant voor service en kwaliteit. Op deze site vindt u meer informatie over ons bedrijf zoals bijvoorbeeld openingstijden en onze acties. Elke maand proberen we op onze actiepagina een andere actie te laten zien. Acties om uw auto op en top in goede conditie te houden.

Meester piet, Wie kent hem niet!

Veel ouders van ons hebben les van hem gehad en zelfs nog sommige meiden uit het team.

Meester piet verschijnt soms ook ineens bij uitwedstrijden dan rijd hij er gewoon zelf heen!!

meester-piet-sneijder

Slagerij Zumbrink, Autobedrijf Stooker en meester Piet hartelijk dank voor jullie bijdrage en dat jullie ons nog maar lang mogen aanmoedigen.

Allen enorm bedankt voor jullie bijdrage. Mocht u ook interesse hebben om balsponsor te worden van onze dames, dat kan nog steeds. Neem contact op via fortissimodames1@outlook.com of loop even langs bij Myrthe of Vivianne.Slagerij Zumbrink, Autobedrijf Stooker en meester Piet hartelijk dank voor jullie bijdrage en dat jullie ons nog maar lang mogen aanmoedigen.

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024