Verslag Fortissimo HS1 – Lotus HS1. Na 2 weekenden rust stond zondag 5 maart de treffer tegen de heren van Lotus op het programma. De Hoofddorpse formatie heeft zich in het bovenste gedeelte van de ranglijst weten te nestelen. De heren van Fortissimo, met nog 3 wedstrijden te gaan, gaan proberen los te komen van de laatste plaats.

Na aanvang werd het tempo hoog gelegd en dit werd eigenlijk de gehele eerste helft zo gehouden door beide teams. De eerste treffer was voor de Cothense heren, maar daarna ging Lotus met de score aan de haal. De Hoofddorpse heren hadden halverwege de eerste helft al een voorsprong van 5-14 te pakken welke naar rust nog werd vergroot tot 14-23.

Na rust werd het doelpuntenfestijn door beide ploegen doorgezet en werd het, ondanks de achterstand van Fortissimo, best een vermakelijke wedstrijd. Er werd nog steeds hoog tempo gespeeld en de doelpunten volgden elkaar over en weer. Fortissimo kreeg het echter niet meer voor elkaar bij te komen kwa stand; halverwege de tweede helft was het totaal aantal doelpunten opgelopen naar maar liefst 53 (!) met een verdeling van 19-34.

Lotus kon op het gemakje uitkijken naar de zege en profiteerde naar het einde van de wedstrijd van slordig spel van de Cothense heren. Het totaal aantal doelpunten liep uiteindelijk op naar 67 totaal met een eindstand van 27-40.

Volgende wedstrijd voor Heren 1 is a.s. zaterdag 11 maart uit tegen HCLB HS1. Aanvang 20.05 uur in Baarn.

Doelpunten: Remco 9, Ryan 7, Pepijn 5, Kevin 3, Luuk 2, Luke 1.

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024