In goed overleg met de TC van Fortissimo heeft Ruder besloten zijn contract met nog een jaar te verlengen. Volgens de 49 jarige Amersfoortse coach zit er nog voldoende rek in de groep om volgende seizoen verder te gaan. De groep blijft dan ook bijna in zijn geheel bij elkaar.

“Het is zuur dat we dit seizoen zo getroffen zijn door al de blessures, we hadden graag een grotere rol van betekenis willen spelen” aldus trainer/coach Willem-Jan Ruder. Afgelopen donderdag zag Ruder ook Celinde de Koning afhaken met het naar het nu laat aanzien een forse knieblessure.
Het is de vraag of zij dit seizoen nog aan spelen toekomt. Een fikse streep door de rekening van de ploeg uit Cothen.

“Ondanks alles blijven we positief, we hebben genoeg kwaliteit in de ploeg om handhaving over de streep te trekken” zegt Ruder desgevraagd. “We zullen er hard voor moeten werken, maar met de eerste helft tegen Foreholte in gedachte gaan we een eind komen.

Zaterdag 4 maart a.s. speelt de ploeg uit Cothen in Eindhoven tegen PSV, de week daarop komt Hellas naar Cothen. Belangrijke wedstrijden met het oog op de ranglijst. De ploegen staan heel dicht bij elkaar en punten in de strijd in de middenmoot zijn dan meer dan welkom.

 

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024