De eerste helft van handbalseizoen 2016-2017 zit er op en de feestdagen staan alweer voor de deur. Om het jaar in stijl af te sluiten besloten Dames 1 en Heren 1 elkaar dinsdagavond te treffen op het handbalveld voor een heuse wedstrijd!

hs1_ds1_800

Beide teams trapte om kwart voor acht, o.l.v. scheidsrechter Bob Hofman én tijdwaarneemster Puck Bernard af voor 2x een half uur handbalspektakel. En dat werd het!
Bloedserieus speelden beide teams de eerste helft en geen van beide wilde onder doen voor de ander. Het tempo lag hoog en ook de doelpunten volgden elkaar in rap tempo op. Ongeveer halverwege de eerste helft was de stand opgelopen naar 7-11 en deze lichte voorsprong konden de heren behouden én nog uitbouwen tot 13-19 met de rust.

In de tweede helft bleef het tempo hoog en kwamen zeker van beide kanten mooie aanvallen voorbij waaruit uiteraard veel gescoord werd! De heren gaven hun voorsprong echter niet meer uit handen en bij een stand van 22-37 werd de wedstrijd afgefloten voor het begin van de derde helft…

Iedereen, jong én oud, heel erg bedankt voor een hele mooie
eerste helft van handbalseizoen 2016/2017 en iedereen uiteraard
ook hele fijne feestdagen en een heel mooi, bijzonder
én sportief 2017 gewenst aan iedereen!

kersths_1

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024