Voor de wedstrijd van aankomende zondag 23 oktober a.s. zijn we trots te melden dat Smartbase, naast reclamebordsponsor voor de komende vijf jaar(!), bereid is gevonden de wedstrijdbal te sponsoren.

smartbase-reclamebord

Smartbase is al 15 jaar specialist in het ontwikkelen van maatwerkoplossingen in FileMaker Pro. Van eenvoudige relatiesystemen tot complexe totaaloplossingen. Zij passen uw oude systemen aan om te voldoen aan de wensen van nu. Dankzij de flexibiliteit van FileMaker Pro kunnen ze op maat gesneden applicaties bovendien koppelen aan reeds bestaande bedrijfssoftware, zodat alle processen in uw organisatie voortaan gestroomlijnd verlopen. Dankzij de flexibiliteit en kracht van FileMaker Pro en FileMaker Go kan Smartbase altijd een systeem bouwen dat perfect aansluit bij de processen in uw organisatie. FileMaker Pro applicaties zijn geschikt voor Windows, Apple, iPad en iPhone maar kunnen ook fungeren via een webportaal.

René enorm bedankt voor je bijdrage.

Mocht u ook interesse hebben om reclamebordsponsor of balsponsor te worden van onze dames, dat kan nog steeds. Neem contact op via fortissimodames1@outlook.com of loop even langs bij Myrthe of Vivianne.

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024