We zijn trots te melden dat UNICA en Eurobottle bereid zijn gevonden de wedstrijdbal te sponsoren van de aankomende donderdag te spelen bekerwedstrijd.

Wat hebben vraagstukken op het gebied van energie, kantoorbezetting, de verduurzaming van gebouwen, ICT en gezonde leef- en werkomgevingen met elkaar gemeen?
Ze kunnen allemaal worden opgelost met behulp van techniek. Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland. Wij hebben een passend antwoord op al uw vragen. En met veertien vestigingen is Unica altijd dichtbij.

balsponsors-13102016-site

Een bidon in je clubkleuren met logo, hoe cool is dat? Of een drinkfles die helemaal past bij het merk dat je promoot. Stel de bidon samen die bij je past. Kies uit verschillende modellen, volumes en kleuren. Voeg een eigen logo, foto en/of tekst toe. Zoek je een bidon met een vorm naar eigen wens, neem dan contact op.

Beide enorm bedankt voor jullie bijdrage. Mocht u ook interesse hebben om balsponsor te worden van onze dames, dat kan nog steeds. Neem contact op via fortissimodames1@outlook.com of loop even langs bij Myrthe of Vivianne.

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024