sponsorkliks_banner_licht_350_170

HV Fortissimo is een samenwerking aangegaan met SponsorKliks. Van deze samenwerking kunnen alle leden van Fortissimo profijt hebben. Hiervoor kan bijvoorbeeld materiaal worden gekocht voor de teams of activiteiten worden georganiseerd!
Jij kunt daarbij helpen. Vanaf nu kun je met je online aankopen geld verdienen voor Fortissimo. Het is eenvoudig én het kost jou niets extra!

Op de homepage van www.hvfortissimo.nl (en onderaan deze pagina) vind je een banner van SponsorKliks. Als je op deze banner klikt, kun je bij alle bekende webwinkels aankopen doen. Van elke aankoop ontvangt de club 75% van de commissie of bijvoorbeeld € 1,- voor de clubkas per online bestelling via Thuisbezorgd.nl.
Het kost je geen cent extra!

Vanaf nu kun jij Fortissimo dus sponsoren, gratis. Ook met kleine bedragen, want elke euro kan de club goed gebruiken. Via SponsorKliks kun je aankopen doen bij onder meer MediaMarkt, Zalando, Wehkamp, KLM, Essent, KPN, Belvilla, Booking.com, Expedia en Bol.com. De aankoop doe je gewoon bij de online winkel van jouw keuze!

Hoe werkt het?

Heel simpel: webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van Fortissimo. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Fortissimo hier direct van!

Wil jij dus Fortissimo gratis sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de banner op www.fortissimo.nl. Voor jou een kleine moeite, voor Fortissimo directe inkomsten. Start nu met sponsoren en klik op onderstaande link om online te shoppen!

sk_200_200b

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024