Gisteren hebben de dames de laatste training van het seizoen 2015-2016 afgewerkt. Na een onderlinge wedstrijd werd afgesloten met een gezellig drankje en hapje in de kantine in Cothen.

Seizoen 2015-2016

Het seizoen van het vlaggenschip is succesvol verlopen. Met een 6de plek in de competitie en een ticket voor de nacompetitie is ruim voldaan aan de doelstellingen van het seizoen. Voor het nieuwe seizoen ziet de ploeg van de nieuwe trainer/coach Ruder er echter compleet anders uit.
Amy Oostveen en Dione Housheer, die we heel veel succes wensen met hun nieuwe uitdagingen, stappen over naar respectievelijk SEW en VOC, Roos Steur en Ratna Mellema kiezen voor hun studie en zetten het handbal op een laag pitje.

Nieuwe speelsters

Het vertrek van deze 4 vaste krachten van de ploeg wordt gecompenseerd door de komst van een aantal nieuwe speelsters. Van Auto Smeeing/BDC uit Soest komen Shirley Sakkers en Marcella Appel, van Handbal Houten komen Daimy van Dommelen, Maaike Elders en Laura Helsdingen, en na een korte onderbreking sluit ook Celine Vermaak weer bij de groep aan.
Met het inpassen van een aantal meiden uit het tweede team, dat vorig seizoen in de hoofdklasse speelde, is de selectie voor komend seizoen nagenoeg compleet. Ruder is nog op zoek naar een rechterhoek, de eerste contacten zijn inmiddels gelegd.

Staf en begeleiding

Verder is de trainersstaf uitgebreid met de komst van Patricia Sakkers. Zij zal vanaf het nieuwe seizoen de extra krachttrainingen verzorgen. Voor de positie van begeleider is de club nog naarstig op zoek.

Fortissimo ziet het nieuwe seizoen vol vertrouwen tegemoet, met deze ploeg moet een plek in de middenmoot zeker tot de opties behoren.

De voorbereiding op het nieuwe seizoen start op 1 augustus aanstaande, tot die tijd gaan we van een welverdiende vakantie genieten.

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024