Afgelopen zaterdag was het spannende slot van de nacompetitie. Dames 1 speelde uit tegen DSVD en VZV mocht het thuis tegen Foreholte opnemen.
Foreholte en Fortissimo hadden hun kans al verspeeld, maar VZV en DSVD gingen er voor. Zowel VZV als DSVD begonnen met evenveel punten en een gelijk doelsaldo aan de laatste wedstrijd met rechtstreekse promotie naar de eredivisie als inzet. Beide wedstrijden begonnen ook gelijktijdig dus niemand kon profijt hebben van kennis van de uitslag van de andere wedstrijd.

Fortissimo begon goed aan het duel tegen DSVD en stond na 10 minuten op een 3-7 voorsprong. Na ruim 20 minuten spelen kon DSVD de stand weer gelijk trekken naar 11-11 waarna Fortissimo een 15-16 voorsprong wist te nemen met de rust.

De openingsfase van de tweede helft was duidelijk voor DSVD dat kon uitlopen naar een 21-16 voorsprong. In plaats van aan het doelsaldo te gaan werken kreeg DSVD moeite met scoren en kwam Fortissimo toch weer terug naar 22-20. Er waren toen vijftig minuten gespeeld.
In de laatste 10 minuten wist DSVD nog maar 2 doelpunten te scoren tegenover 6 doelpunten van Fortissimo.

De eindstand was daarmee 24-26 in het voordeel van Fortissimo en dat betekende dus geen promotie voor de dames van DSVD omdat directe concurrent VZV haar wedstrijd tegen Foreholte had gewonnen met 26-14.

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024