In tegenstelling tot eerdere berichten dat Kees Boomhouwer de damesselectie nog één seizoen onder zijn hoede zou nemen, heeft hij onlangs medegedeeld het toch niet te zien zitten en dus niet nog een jaar langer wil blijven.
Het bestuur en technische commissie betreuren deze onverwachte stap en vinden het bijzonder spijtig dat ondanks dat de band met de club goed is, de chemie tussen speelsters en trainer verdwenen lijkt.

Het bestuur van Fortissimo heeft direct na dit bericht Hennie van der Vaart bereid gevonden om de training en het coachen voor het restant van de nacompetitie op zich te nemen. Fortissimo wenst Kees Boomhouwer als mens en als trainer veel succes toe.

Het bestuur

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024