Voor het tweede navolgende weekend stond voor de meiden een dubbele wedstrijd op het programma; zaterdagavond de laatste zaalwedstrijd als Dames Senioren 2 in Bathmen tegen het als derde geplaatste Lettele DS1 en zondagmiddag de thuiswedstrijd als Dames A1 tegen de nieuwkomer in de poule Legmeervogels DA1.

Het thuistreffen tegen Lettele was er niet een om de voorpagina’s mee te vullen, maar ondanks de toen nederlaag van 19-30 was het team vastbesloten om van de laatste wedstrijd als Dames Senioren 2 in de Hoofdklasse een mooie wedstrijd te maken. En eerlijk is eerlijk; dit was er een!

Vanaf het begin van de wedstrijd deden beide teams duidelijk niet voor elkaar onder, de eerste 2 doelpunten kwamen op naam van Fortissimo en gedurende de wedstrijd kreeg Lettele, heel verassend, het niet voor elkaar het verschil al te maken. Ook in de tweede helft bleven de Cothense meiden bij in de score. Na een verschil van 5 doelpunten in het voordeel van Lettele met nog een krappe 10 minuten te spelen, kreeg Fortissimo het zelfs voor elkaar, met nog 2 minuten spelen, in te lopen tot op 1 punt. De spanning op de wisselbank én de strijdlust in het veld waren voelbaar; zat er dan toch nog een onverwachte sensatie in…?

Helaas dat net niet, maar met een geweldig aantal scores van Cothense kant én zo’n nipt verlies tegen de nummer 3, was dit met recht een van dé beste wedstrijden van Dames2 dit seizoen. Een hele mooie om op terug te kijken én één om een mooi, enerverend, strijdlustig en leerzaam Hoofdklasseseizoen mee af te sluiten!

Nog geen 18 uur later was het dan de beurt als DamesA1 thuis en weer op het buitenveld tegen Legmeervogels. Onder het genot van een heerlijk voorjaarszonnetje was het toch Legmeervogels die zich brutaal de eerste paar doelpunten toe-eigenden. Later die helft herstelde Fortissimo zich en bouwde het de reeds behaalde voorsprong rustig uit tot een ruststand van 14-6. De tweede helft kwam Legmeervogels, mede door de aanpassing naar een 5-1 verdediging door Fortissimo, niet veel meer tot scoren. Met een mooie eindstand van 25-10 blijft de koppositie stevig in handen van de Cothense dames.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Westside DA1 op het programma. Aftrap is zondag 17 april om 11.00 uur in Amsterdam.

Groetjes!!

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024