Afgelopen 2 weken hebben we 2 verschillende activiteiten gedaan om geld op te halen voor de jeugd voor onder andere het grote kamp wat er aan zit te komen.

In de week van 7 t/m 12 maart hebben een aantal mensen ons heel goed geholpen met collecteren voor Jantje Beton. De opbrengst hiervan is een heel mooi bedrag van € 793,66. De helft van dit bedrag is voor de club en bedoelt voor buitenactiviteiten voor de jeugdleden. Dit zal dus gebruikt worden voor het kamp.

Via deze weg willen we alle collectanten bedanken voor het lopen en voor hun tijd: Vivianne Hofman, Dagmar Hofman, Sharon van Oudbroekhuizen, Sasja van Eijk, Elise van Soest, Cindy van Rossum, Patty van Rossum, Jannie Harmsen en Mirella Winkelman. Fijn dat jullie ons wilden helpen hierbij!

Dan hebben alle jeugdleden op donderdag 17 maart heel erg goed hun best gedaan om langs de deuren in Cothen lege flessen op te halen. We zijn heel trots op alle jeugd, want ze hebben echt heel goed hun best gedaan en door het grote aantal kinderen waren we ook snel klaar. Vandaag zijn de laatste flessen weggebracht en we hebben een bedrag opgehaald van € 315,55.

Ook deze opbrengst zal gebruikt worden voor de activiteiten voor de jeugd.

Alle kinderen die aanwezig waren willen we super erg bedanken voor jullie hulp. Zonder jullie hadden we het nooit zo snel kunnen doen!!

Groetjes namens de activiteitencommissie (Sigrid, Denise, Cor, Bart, Stefan en Patty)
opbr_activiteiten

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024