kantinedienst
De taken van degene die kantinedienst heeft zijn o.a. het tijdig openen van de kantine: de captains zorgen ervoor dat de sleutels op tijd in het bezit zijn van degene die dienst heeft, het ontvangen van de tegenpartij en scheidsrechters, uiteraard het verstrekken van consumpties, het schoonhouden en beheren van de bar en tafels in de kantine, beheren van de kas door het briefje in te vullen bij openen en sluiten en het bijvullen van de koeling en de koelkasten.
De kantinetijden zijn, tenzij de barcaptain anders bepaald als volgt:
– op zondagmorgen van 10.00-14.00 uur en op zondagmiddag van 14.00-18.00 uur;
– op maandag, dinsdag en donderdag van 19.30-23.00 uur.
Bij een wedstrijd na 18.00 uur één uur na het laatste fluitsignaal
Het kan natuurlijk zo zijn dat je door je captain ingeroosterd bent in een periode dat je niet kunt (denk aan vakanties). In dat geval is het belangrijk dat je snel probeert te ruilen met iemand anders en dit doorgeeft aan je captain. Let er op dat het meedraaien in een rooster geen vrijblijvend gebeuren is. Als vereniging hebben we samen besloten dat iedereen hierin zijn steentje bijdraagt dus er wordt écht op je gerekend. Overige instructies met betrekking taken, verantwoordelijkheden en afsluiten (alarm en kassa) vind je achter je bar.
keukendienst
De keukendienst wordt gedraaid op de zondag van 12.00 tot 15:30 uur (naar gelang drukte). Het is de bedoeling dat je met je eigen kantinedienst-groep regelt wie wanneer draait. Ben je verhinderd dan regel je zelf een vervanger. Doe dit niet op het laatste nippertje. Na de keukendienst zorg je ervoor dat keuken netjes is opgeruimd. Wanneer je iets mist of je komt te kort, noteer dit en leg het briefje bij de kassa.