Op 3 september begon de competitie van de dames 1 tegen SEW. In totaal werden er 30 wedstrijden gespeeld. Het seizoen kende ondanks een mooie einduitslag zijn ups en downs. Soms liep het spel vloeiend en werden er mooie en verrassende resultaten behaald, andere keren ging het minder goed en moesten we onze fouten herstellen en flinke uitdagingen aangaan. Ondanks dit bleef de sfeer in het team gezellig en wisten elkaar steeds op te peppen, ongeacht de uitkomst van de wedstrijd.
Uiteindelijk eindigden we op de vierde plaats. Net geen podiumplaats maar zeker een goed resultaat na een periode van hard werken, leren en samenspelen.
Daarnaast willen we ook de supporters bedanken voor jullie aanmoedigingen!
#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024