Trouwe supporters,

Hier een bericht van Ronald van de Kamp.

We zijn al even bezig met ons team en maken leuke stappen. Dit weekend zou het zwaartepunt in onze voorbereiding zijn. Helaas werden wij geconfronteerd met een Corona geval tijdens het toernooi in Bentelo.
Na dit toernooi zijn wij allemaal getest en iedereen was negatief.

Ik, Ronald, kreeg toch opeens weer klachten en dit resulteerde in een positieve test. Ik zit nu in quarantaine en het team heeft zich weer laten testen. Gelukkig weer allemaal negatief. Dit neemt niet weg dat 2 van de 3 tegenstanders niet willen komen uit angst voor de grote onbekende. Ik ben twee keer gevaccineerd maar blijkbaar toch ergens tegenaan gelopen.

De dames spelen dit weekend 3x 30 minuten tegen DSVD en kunnen jullie steun goed gebruiken. De Noorse Gerda Leira zal haar eerste minuten in ons team gaan maken. Gerda is op avontuur in Nederland en wilde graag blijven handballen. Aangezien ik er morgen niet bij ben zal Louis het coachen op zich nemen ondersteunt door Ronald van Oostenbrugge. Naast Gerda zal ook Sandra Piek voor het eerst op de bank zitten dit weekend. Zij gaat de rol van teammanager vertegenwoordigen dit seizoen.

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024