Ook de 18- jarige Elyne van der Linde kiest voor Fortissimo. De 18 jarige opbouwster komt over van HV Houten waar ze haar handbal carrière is begonnen. Ze ziet HV Fortissimo als nieuwe uitdaging om zich verder te ontwikkelen als handbalster. Ze combineert het samen met haar opleiding tot fysiotherapeute.

Ronald van de Kamp is blij met de keuze die Elyne heeft gemaakt, Elyne is leergierig en heeft een zeer goede instelling om er uit te halen wat er in zit. Iedere training zie ik haar nu al stapjes maken, ze is een interessante speelster om mee te gaan werken, aldus Ronald.

Zondag 30 Mei om 14.00 uur in Sporthal “ de Rijnsloot” zal de 1e wedstrijd tegen DSVD gespeeld worden waarin Elyne te zien zal zijn.

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024