Beste leden en vrijwilligers,

Wederom of beter gezegd nog steeds, hebben we te maken met Corona. Ook voor de handbal heeft dit een impact op meerdere fronten. Zo ook het feit dat wij een openingsweekend wilden organiseren waarbij voor de verschillende groepen mensen, activiteiten zouden worden gedaan.
Zo was het de bedoeling om op vrijdagavond 4 september het seizoen te openen met de diverse vrijwilligers die zich het hele seizoen structureel hebben ingezet. Wij, als bestuur, zijn zeer dankbaar met onze vrijwilligers. Zonder hun kan de vereniging simpelweg niet bestaan.

Vervolgens wilden we voor de jeugd op zaterdag 5 september leuke activiteiten organiseren waarbij zij spellen gaan doen maar ook een heuse clinic krijgen van onze dames!! Dit afgesloten met een oefenwedstrijd van Dames 1 waarbij zij ook gepresenteerd worden aan het publiek.
Hiervoor wilden wij ook alle leden uitnodigen om te toosten op het nieuwe seizoen.

Maar zoals al aangegeven gooit Corona roet in het eten waardoor wij genoodzaakt zijn het openingsweekend anders in te richten. Dit wordt als volgt:

  • GEEN vrijwilligersavond op vrijdag 4 september
  • De jeugdactiviteiten gaan WEL door. De jeugdleden ontvangen hiervoor een separate uitnodiging en planning. Gelukkig kan dit onder de corona situatie wel doorgang hebben. Aan de ouders die willen kijken, dit mag maar van belang is wel dat dit veilig plaatsvindt.
  • Presentatie en oefenwedstrijd DS-1 kan WEL doorgaan en uiteraard is een ieder uitgenodigd.
  • Inloop van de leden, maar GEEN gezamenlijke toost/opening. Leden en niet-leden zijn van harte uitgenodigd om te komen. Hierbij moeten we wel de corona-regels in acht nemen. Dus dit houdt in dat op de tribunes plekken zichtbaar zijn waar men mag zitten, in de kantine de 1,5 meter afstand moet worden gehouden, er looproutes zijn, en hygiëne maatregelen en inschrijving noodzakelijk zijn.

Wij vinden het heel jammer dat de opening van het seizoen anders moet worden ingericht, maar wij voelen ons verantwoordelijk om als club/vereniging het juiste te doen. Het voelt voor ons niet goed dat wij leden en vrijwilligers uitnodigen om de opening te vieren in deze corona situatie. Daarvoor zijn jullie te belangrijk!! Veiligheid en vooral gezondheid staat voorop!

Dit neemt niet weg dat als de situatie dit toelaat, wij onze leden en vrijwilligers alsnog willen belonen voor hun vele taken en daarom hopelijk later in het seizoen nog iets leuks kunnen organiseren.

Met sportieve groet
Het bestuur

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024