Van VOC komt Monica Pol over, de getalenteerde handbalster kan op meerdere posities uit de voeten en heeft een verleden bij de Handbalacademie. Pol heeft het afgelopen jaar met de selectie van VOC 1 meegetraind en in het tweede van de hoofdstedelingen haar minuten gemaakt. Voordat ze naar Amsterdam vertrok heeft Pol bij Wasmeer en Nieuwegein gespeeld.

Naast Pol, komt ook Hilke Weijs naar Cothen. Weijs heeft nadat ze jaren bij PSV in Eindhoven heeft gespeeld een jaar bij Voorwaarts in de ere-divisie kunnen spelen. Door het terugtrekken van de ploeg uit Twello was Weijs op zoek naar een nieuwe uitdaging op hetzelfde niveau, en vond deze bij de promovendus uit Cothen.

Coach Willem-Jan Ruder; “Met de komst van beide speelsters hebben we de selectie voor komend seizoen weer staan. We hebben alle posities dubbel bezet en hebben gelukkig weinig mutaties ondergaan. Daardoor kunnen we blijven bouwen op de bestaande selectie.”
Met deze aanvulling is de doelstelling om een brede evenwichtige selectie te hebben dubbel en dwars geslaagd, TC en trainers zijn dan ook erg tevreden.

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024