Van regiogenoot Nieuwegein komt Bo van Oostrom naar Cothen. Bo heeft haar hele leven bij Nieuwegein gespeeld en vind het tijd voor een nieuwe uitdaging. Die vind ze bij regiogenoot Fortissimo.

De rechterhoekspeelster is de laatste aanwinst voor de ploeg uit Cothen. Hiermee zijn alle posities dubbel bezet en heeft Fortissimo ook nog de talentvolle lichting van de A-Dames achter de hand om eventuele gaten in de selectie op te vullen.

Coach Willem-Jan Ruder; “We krijgen met Bo een veelzijdige, snelle hoekspeelster erbij in de selectie. Het geeft ons (nog) meer mogelijkheden in ons aanvalsspel. Naast de vaste patronen wordt hiermee onze snelle omschakeling echt een wapen, we zijn daarom erg blij met haar komst.”

Met deze aanvulling is de doelstelling om een brede evenwichtige selectie te hebben dubbel en dwars geslaagd, TC en trainers zijn dan ook erg tevreden. De verwachtingen voor volgend seizoen zijn dan ook hoog gespannen. Met een top-3 plek en deelname aan de na-competitie is het doel duidelijk.

De laatste oefenwedstrijd is op 26 juni tegen ere-divisionist Foreholte. Daarmee sluit Fortissimo het seizoen af en gaat het met vakantie, tot 7/8 de voorbereiding op het nieuwe seizoen gaat beginnen.

Bo van Oostrom
#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024