We zijn trots te melden dat Onderlinge Verzekeringen Cothen, RVS NON FERRO en Altrimex Packaging Solutions bereid zijn gevonden de wedstrijdbal te sponsoren.

onderl_verz_cothen

Een persoonlijk advies, een eerlijk product en een kantoor bij u om de hoek. Dat vindt u bij Onderlinge Verzekeringen Cothen. We kennen u en de regio waar u woont. Zo kunnen we uw vragen beantwoorden met heldere oplossingen.
U kunt bij ons terecht voor advies en alle informatie over verzekeringen. We werken voor particulieren, zakelijke klanten en agrarische ondernemers. Dat doen we zonder winstoogmerk. Hebben we samen in de regio weinig schade veroorzaakt? Dan krijgt u een deel van uw premie terug. Goed voor elkaar!

rvs_non_ferro

RVS NON FERRO is hét adres voor solide oplossingen van roestvast staal en aluminium. Al sinds 1963 ontwikkelen en produceren wij de meest hoogwaardige producten van deze metaalsoorten. Dankzij jarenlange ervaring en een doordachte inrichting van onze organisatie, zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde voor tal van opdrachtgevers, voornamelijk in de foodindustrie.

altrimex-logo

Welk product u ook wenst te verpakken, Altrimex Packaging Solutions biedt een breed scala aan hoogwaardige doseer- vul- en verpakkingssystemen voor de voedingsmiddelen-, chemische, farmaceutische en ijzerwarenindustrie.Allen enorm bedankt voor jullie bijdrage.

Mocht u ook interesse hebben om balsponsor te worden van onze dames, dat kan nog steeds. Neem contact op via fortissimodames1@outlook.com of loop even langs bij Myrthe of Vivianne.

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024