Voor de wedstrijd van aankomende zondag 25 september a.s. zijn we trots te melden dat de Familie Sakkers en Uppersign Reclameproducties bereid zijn gevonden de wedstrijdbal te sponsoren.De Familie Sakkers zijn geen onbekenden in de handbalwereld. Met name in Soest zijn ze altijd betrokken geweest bij BDC. Vader als bestuurslid, moeder als trouwe supporter. Dit jaar voor het eerst bij ons in Cothen. Hun dochter Shirley handbalt in het eerste en hun oudste dochter verzorgt de krachttraining en ondersteund Bram bij het fit en scherp houden van onze meiden.

balsponsors-24092016-620x315
Uw reclame-boodschap doeltreffend overbrengen aan uw klanten. Daar helpen de experts van Uppersign Reclameproducties u graag mee. Van reclameborden tot flyers, van grootformaat spandoeken tot giveaways.
Prijs en kwaliteit staan voorop. De meeste producten zijn al vanaf 1 exemplaar te bestellen.

Voor een gratis offerte kunt u contact opnemen met studio@uppersign.nl, +31 6 47209147 (Remco Appel) of neem een kijkje op www.uppersign.nl
Beide enorm bedankt voor jullie bijdrage. Mocht u ook interesse hebben om balsponsor te worden van onze dames, dat kan nog steeds. Neem contact op via fortissimodames1@outlook.com of loop even langs bij Myrthe of Vivianne.

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024