Van 13 t/m 16 mei gaan de B meiden en A jongens naar Duitsland voor een internationaal toernooi. Hier zijn best wat kosten aan verbonden en de club heeft helaas niet de middelen om alles te bekostigen wat natuurlijk logisch is.
Dus nu zijn de teamleden druk bezig om sponsors te zoeken die ze financieel willen steunen. Er zijn al verschillende acties geweest. Zo zijn er tijdens Superteam wafels gebakken en probeert ieder teamlid een sponsor te zoeken.

Nu hebben Cees en Tineke van den Bogaard essenhout ter beschikking gesteld wat de jeugd per kuub mag gaan verkopen. Voor 50 euro kan de inhoud van deze kist van u zijn. En hierbij sponsort u de jeugd om dit toernooi te kunnen financieren. En wat helemaal een mooie service is, is dat het netjes thuis afgeleverd word.

Essenhout_te_koop
Heeft u interesse stuur dan een mail naar sigridvanos@casema.nl en dan kan alles afgesproken worden.

Tijdens de thuiswedstrijd van dames 1 op zondag 28 februari zullen een aantal meiden cupcakes maken en deze verkopen. Dus als u dan komt kijken heeft u een lekker cakeje bij de koffie.

Groetjes namens de B meiden en A jongens

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024