In dit bericht kunt u de programma’s vinden van het Superteamtoernooi 2015. U bent van harte welkom om van 27 t/m 30 december te komen kijken in Sporthal De Rijnsloot in Cothen. Tijdens het Superteam geldt het alcoholbeleid. Onder de 18 geen alcohol. Er zal met bandjes worden gewerkt, dus zorg dat je een id bij je hebt.

Op zondag 27 december wordt er tafeltennis en badminton voor jeugd en senioren gespeeld, op maandag 28 december is er het tweede deel tafeltennis voor de jeugd en voetbal en darten voor jeugd en senioren. Op dinsdag 29 september spelen jeugd en senioren handbal en koersbal. Op woensdag 30 december het tweede deel handbal voor de jeugd + volleybal en touwtrekken voor jeugd en senioren.

Programma tafeltennis op zondag 27 en maandag 28 december
Programma badminton op zondag 27 december

Programma voetbal op maandag 28 december
Programma darten op maandag 28 december

Programma handbal op dinsdag 29 en woensdag 30 december
Programma koersbal op dinsdag 29 december

Programma volleybal op maandag 30 december
Programma touwtrekken op maandag 30 december

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024